Profiel

Welkom op de website van Femke Truijens!

Ik ben een 26 jarige Amsterdamse Drs. Psychologie, Kunstgeschiedenis en Wetenschapsfilosofie,
en berucht om mijn passie voor het vraagteken.

Deze website is mijn digitale portfolio.

Als bachelorstudente Psychologie was ik auteur en redacteur bij Spiegeloog, psychologisch maandblad van de Universiteit van Amsterdam, met uiteenlopende psychologische thema’s als kunst, emoties, intelligentie en conformisme.

Als bachelorstudente Kunstgeschiedenis liep ik stage bij Oog,  tijdschrift voor kunst en geschiedenis van het Rijksmuseum Amsterdam. In diverse rubrieken belichtte ik kunst van de voorkant, de achterkant, de zijkant en de luxe kant.

Als Masterstudente Psychologie en Wetenschapsfilosofie schreef ik publicaties in diverse andere (wetenschappelijke) tijdschriften. Daarnaast schreef ik lokaal spraakmakende wetenschappelijke essays en scripties. Tenslotte onderzocht ik hardnekkige wetenschappelijke stokpaardjes in opiniestukken en columns.

Naast mijn wetenschappelijke versnaperingen ben ik werkzaam als freelance auteur, redacteur en researcher – noem mij het mensgeworden cliché van ‘het tot uw vak maken van uw passie’.

De opgenomen werken zijn veelal beveiligd, voor inzage is een inlogcode vereist. Mail hiertoe ondergetekende op info@femketruijens.com.

CURRICULUM VITAE

Advertisements