Referenties

“Super bedankt voor de goede lessen. Ik heb het vak heel slecht beoordeeld op het evaluatie formulier van de universiteit, en als tip gezet dat jij het vak sowieso naar een hoger level brengt”

Bedrijfskundestudent, Vrije Universiteit

“Femke is a very motivated and dedicated tutor, with incredible patience and an impressive knowledge of Philosophy. Her explanation and summaries are very detailed and specific, yet highly understandable for everyone who experiences difficulty with the complicated works of renowned philosophers. Using her services is highly recommendable and of great contribution in the achievement of a succesful completion of the course.”

IBA studente, Vrije Universiteit

“Ik heb met heel veel plezier met Femke samengewerkt. Zij is slim en snel, zowel in de analyse als in de uitvoering. Bovenal is Femke een zeer prettige collega om mee samen te werken. Ze neemt zorgen uit handen en krijgt de zaken op tijd voor elkaar. Sterk is ook haar vermogen om anderen te enthousiasmeren om gezamenlijk tot een goed resultaat te komen.” (febr. 2012)

Vivianne VernimmenManager sales & marketing (a.i.), Interapy BV

“Mevrouw Truijens heeft zich onderscheiden als werknemer binnen Interapy. Mevrouw Truijens is een slimme, gemotiveerde en betrokken medewerker. …De rol van webredacteur en een pilot om al onze cliënten persoonlijk te bellen na aanmelding… heeft zij beide met inzicht, passie en betrokkenheid tot een groot succes gebracht. Ik heb Femke Truijens ervaren als een grote aanwinst voor ons bedrijf. Ik zie een grote toekomst voor haar tegemoet.” (jan. 2012)

Drs. Ing. C.A.H. TeunissenAlgemeen Directeur, Interapy BV

Advertisements